Sport 2 Martie 2016 19:11
Snooker Titans Trophy ii aduce la Bucuresti pe Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White si Mark Williams, pentru meciuri demonstrative, pe 2 si 3 aprilie, la Circul Globus.

Ronnie O’Sullivan “The Rocket”: Devenit profesionist in 1992, pe cand avea 16 ani, O’Sullivan si-a castigat curand porecla de "The Rocket" gratie stilului sau rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a facut breakul maxim in numai 5 minute si 20 de secunde. Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, detine 6 titluri Masters si 5 titluri in UK Championship.

Stephen Hendry “The King of Crucible”: Detinator al unui record de 7 titluri de campion mondial si fost numar unu mondial timp de opt ani consecutiv. Hendry detine recordul pentru castigarea celor mai multe turnee cotate cu puncte (36) si a realizat pana in prezent peste 700 de break-uri de peste 100 de puncte.

Jimmy White “The Whirlwind”: White este de sase ori finalist la Campionatul Mondial, fiind si primul jucator de mana stanga care a realizat un break maxim in acest campionat. Detinator de titluri in UK Championship, Masters si Nations Cup si de doua ori castigator al World Cup, respectiv British Open.

Mark Williams “The Welsh Potting Machine”: Williams a cucerit 2 titluri de campion mondial si a fost numar unu mondial timp de trei sezoane. Este al treilea jucator dupa Steve Davis si Stephen Hendry care castiga toate cele turnee din Triple Crown intr-un singur sezon.

Patrulaterul la care vor participa Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White si Mark Williams se va desfasura pe 2 aprilie, ora 17:30, si 3 aprilie, ora 17:00, la Circul Globus din Bucuresti, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.