Sport 2 Martie 2016 12:26
Directorul sportiv al echipei ASA Targu Mures, Cristi Bobar, a declarat la ProSport LIVE ca este in cautarea unui antrenor cu licenta Pro pentru a nu intra sub incidenta regulamentelor LPF si FRF.
"Imi pare rau ca ne-am despartit de Grigoras. L-am sunat sa-i multumesc pentru ca este meritul lui ca ne-am calificat in play-off. Decizia ca Mutu sa stea pe banca a luat-o Carol Fekete. Mutu s-a comportat ca toti ceilalti jucatori, s-a mai ridicat, a mai vorbit cu baietii, dar nimic mai mult. El isi doreste foarte mult sa devina antrenor. Va merge in perioada urmatoare in Italia pentru a urma cursurile unei scoli de antrenori si pentru a-si putea lua licenta.Clar trebuie sa numim un antrenor cu licenta Pro, nu putem merge asa. Regulamentul spune ca trebuie numit un antrenor in maximum 30 de zile", a declarat Bobar, potrivit MEDIAFAX.

Oficialul gruparii din Targu Mures a dezvaluit ca Adrian Mutu si Carol Fekete sunt cei care au pregatit meciul cu CFR Cluj din semifinalele Cupei Romaniei, care se disputa in aceasta seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.