Sport 1 Martie 2016 19:10
Americanul Justin Gatlin a doborat recordul de viteza pe suta de metri, detinut de Usain Bolt, in timpul unui show de televiziune din Japonia, dar timpul inregistrat nu este considerat oficial.

Atletul a alergat 100 de metri in 9,45 secunde, reusind sa depaseasca recordul de 9,58 secunde, stabilit de Usain Bolt la Berlin in 2009. Japonezii au ajutat la depasirea recordului. Organizatorii concursului au adus pe pista un ventilator urias, care, cu ajutorul vantului, l-a propulsat pe Gatlin spre depasirea recordului, informeaza MEDIAFAX.

Din pacate pentru atletul american, timpul inregistrat la emisiunea japoneza nu este considerat oficial, din pricina faptului ca viteza vantului din ventilator era de patru ori mai mare decat viteza admisa la concursuri. Justin Gatlin, care vine dupa o suspendare in urma unui rezultat pozitiv la testele antidoping, este considerat principalul adversar al lui Usain Bolt pentru Jocurile Olimpice de la Rio din acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.