Sport 1 Martie 2016 13:34
Liderul mondial ATP, Novak Djokovic, sufera de conjunctivita si este obligat sa poate ochelari negri in urmatoarea perioada.

Sarbul a facut un control medical la o clinica din Belgrad, la cateva zile dupa ce problemele oculare l-au fortat sa se retraga din sferturile de finala de la Dubai, acolo unde trebuia sa joaca impotriva spaniolului Feliciano Lopez. Abandonul l-a impiedicat sa-si imbunatateasca seria de 17 finale consecutive inceputa in ianuarie 2015, scrie MEDIAFAX.

Potrivit indicatiilor doctorului, castigatorul de la Australian Open, din luna ianuarie, are nevoie de odihna si va trebui sa poarte ochelari de vedere cu lentila intunecata. Djokovic ar fi putut lua virusul din piscina hotelului Wild Wadi Dubai, in care a intrat pentru o sedinta foto.

Prezenta sa in meciul de Cupa Davis impotriva Kazahstanului, programat sa inceapa peste trei zile, este pusa sub semnul intrebarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.