Sport 1 Martie 2016 10:18
Marius Sumudica (44 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a fost suspendat sase luni si amendat cu 100.000 de lei de Comisia de Disciplina pentru implicare in pariuri, verdictul fiind anuntat pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Sumudica nu mai poate activa ca antrenor al Astrei Giurgiu sau in orice alta functie legata de activitatea de fotbalistica in urmatoarele sase luni, conform Comisiei de Disciplina a FRF. In plus, antrenorul in varsta de 44 de ani va fi amendat cu 100.000 de lei.

Antrenorul Astrei nu va putea sta pe banca tehnica nici in cupele europene. Sumudica poate face apel la decizia Comisiei de Disciplina in termen de doua zile, iar in ultima instanta poate apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

"In temeiul art. 60 al. 5 a coroborat cu art. 601 al. 2 din RD al. FRF se sanctioneaza antrenorul Sumudica Marius Ninel cu interzicerea oricaror activitati legate de fotbal pentru o perioada de 6 luni si o penalitate sportiva in cuantum de 100.000 lei. Executorie in ce priveste sanctiunea interzicerii oricarei activitati legate de fotbal incepand cu data pronuntarii acestei hotarari, in temeiul art.117 alin. 2 din RD. Cu recurs in 2 zile de la comunicare", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul FRF.

Departamentul de Integritate al FRF a descoperit ca antrenorul paria pe un cont online sume cuprinse intre 500 si 900 de euro pe meciuri din Liga 1, Champions League, Europa League si partide ale nationalelor U-17 si U-19 ale Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.