Presedintele FRF, Razvan Burleanu, l-a somat public pe Razvan Sava, primarul interimar al Bucurestiului, sa deschida Arena Nationala pentru meciurile echipei nationale, in caz contrar federatia urmand sa mute cartierul general al reprezentativei la Cluj.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul FRF, Burleanu a declarat ca a trimis o scrisoare deschisa Consiliului General al Primariei Capitalei prin care a cerut o asumare in comun a raspunderii pentru deschiderea stadionului, insa "lucrurile se misca foarte greu". "Ii solicit public, inca o data, primarului interimar sa-si asume raspunderea alaturi de FRF pentru redeschiderea Arenei Nationale. Redeschiderea stadionului are o miza nationala, dar se pare ca primarul interimar al Capitelei nu intelege acest lucru. Ne holbam la Arena Nationala ca la drobul de sare din povestea lui Creanga. Daca vreti ca lumea sa-si aminteasca de dumnevoastra nu mai pierdeti timpul cu afise electorale, ci luati decizii! Ceea ce face astazi primarul nu este management, ci populism. Adresez public Primariei Capitalei rugamintea de a lasa stadionul in administrarea FRF. Ii transmitem un ultimatum: asteptam pana la maine la pranz decizia Primariei Capitalei. Daca pana maine la pranz nu primim un raspuns, mergem la Cluj si transformam Clujul in capitala fotbalului romanesc", a spus presedintele FRF, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.