Marius Sumudica sustine ca a fost lovit in cap cu doua monede de 50 de bani, in minutul 43 al partidei Astra - Dinamo 1-1.

Pe imaginile surprinse de DigiSport, antrenorul de la Astra este lovit in umarul stang cu o bricheta aruncata de fanii dinamovisti din spatele bancii de rezerve, dupa care se intoarce si acuza o lovitura la cap. Contactat de MEDIAFAX, Sumudica a declarat: "Am vazut ca toata lumea spune ca am simulat. Nu e adevarat. Am fost lovit in cap cu doua monede de 50 de bani, sunt zgariat. M-am intors si am gasit monedele pe care le-am dat arbitrului. Nu e normal. Au zburat zeci de brichete pe langa mine. Pe iarba era si un telefon, un Nokia mai vechi, vai de mama lui".

Sumudica a explicat ce discutii a avut cu oficialii lui Dinamo, Ionel Danciulescu si Mircea Rednic: "L-am luat pe Danciulescu sa-i spun sa vorbeasca el cu suporterii lui, sa ii calmeze. S-a smucit si de aia a fost senzatia ca ne-am bruscat. Mircea (n.red. - Rednic) a venit la mine razand si mi-a zis: "Lasa, ma, ce ti-a dat?!". I-am spus ca am luat un ban in cap. Dupa goluri, ne-am facut unul altuia diferite semne, dar la final ne-am imbratisat. Rednic a facut o echipa foarte buna. Fara el, Dinamo nu ajungea unde este acum".

Luni dimineata, Sumudica era bucuros ca echipa sa a terminat sezonul regulat pe primul loc. "I-am felicitat pe jucatorii mei pentru ca sunt campionii morali ai acestui sezon. Acum incepe un alt campionat, pe care nu stiu daca il vom mai castiga. Va fi foarte greu, dar ne vom lupta".

Astazi, Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal va da verdictul in cazul Sumudica-parior. Sentinta a ramas in pronuntare de saptamana trecuta. Antrenorul Astrei a fost prins pariind cu ajutorul unui cont online pe partide din Liga 1, Liga Campionilor, Europa League si meciurile ale nationalelor U-17 si U-19 ale Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.