Horia Tecau si Florin Mergea, primii doi favoriti ai probei de dublu din cadrul turneului de la Doha (Qatar), au parasit competitia dotata cu premii totale in valoare de 2,25 milioane de dolar

Cap de serie numarul 1 alaturi de Jean-Julien Rojer, Horia Tecau a pierdut in sferturile de finala ale intrecerii, scor 4-6, 4-6, in fata perechii iberice Feliciano Lopez / Marc Lopez, dupa o ora si 16 minute de joc, scrie MEDIAFAX.

Perechea alcatuita din tenismanul roman Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, cap de serie numarul 2, a fost invinsa cu 3-6, 7-6 (6), 10-4 de cuplul Daniel Nestor (Canada)/Radek Stepanek (Cehia), in runda inaugurala. Mergea si Bopanna, care au cedat dupa o ora si 23 de minute de joc, vor imparti 9.370 dolari.

Bopanna este detinatorul titlului la Dubai, alaturi de Daniel Nestor. Indianul mai are titluri la Dubai in 2014 (alaturi de pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi) si in 2012 (alaturi de compatriotul sau Mahesh Bhupathi). Tecau si Rojer au fost invinsi in semifinale de Bopanna si Nestor la editia precedenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.