Comisia de Apel a FIFA a respins recursurile inaintate de Joseph Blatter si Michel Platini, dar le-a redus sanctiunile initiale de cate 8 ani la 6 ani.
Blatter, presedintele demisionar al FIFA, si Platini, presedinte al UEFA, au fost suspendati pentru cate opt ani din orice activitate de fotbal pe 21 decembrie de Comisia de Etica a FIFA. Intr-un comunicat, Comisia de Apel precizeaza ca desi accepta argumentele si principiile prezentate de Comisia de Etica in luarea primei sanctiuni din 21 decembrie, ea a considerat ca activitatea depusa de Blatter si Platini in decursul anilor la FIFA si UEFA trebuie recunoscuta si le da dreptul la o atenuare a sanctiunii. Dupa aceasta decizie a Comisiei de Apel a FIFA, cei doi fosti oficiali pot inainta acum recurs la Tribunalul de arbitraj pentru sport (TAS) de la Lausanne, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.