Tenismena Sorana Cirstea (locul 199 WTA) a pierdut, sambata seara, meciul impotriva sportivei americane Shelby Rogers (locul 131 WTA), scor 4-6, 4-6, in semifinalele turneului pe zgura din Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.

Cirstea a cedat in fata tenismenei in varsta de 23 ani in o ora si 33 de minute de joc si a ratat calificarea in finala competitiei. Pe durata meciului, romanca a servit un as si a facut o dubla greseala, iar procentajul primului serviciu a fost de 56% (dintre care 50% puncte castigate). Cirstea si-a pierdut de cinci ori serviciul contra americanei Shelby Rogers.

Pentru parcursul in turneul din Brazilia, romanca, in varsta de 25 de ani, va primi 110 puncte in clasamentul WTA si 11.500 de dolari. Sorana Cirstea a primit o invitatie din partea organizatorilor pentru a putea juca pe tabloul principal al turneului.

Cirstea a castigat deja 12 partide in 2016, cu una mai mult decat a adunat in intreg sezonul 2015, in meciurile de simplu. Sorana Cirstea si-a asigurat o urcare spectaculoasa in clasament, pana in apropierea locului 150, scrie MEDIAFAX.

In finala competitiei din Brazilia, Rogers o va infrunta pe italianca Francesca Schiavone (35 ani, locul 132 WTA), care a dispus in cealalta semifinala de croata Petra Martic, cu 6-3, 6-3. Turneul WTA, de categorie International, din Rio de Janeiro este dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.