Simona Halep, locul patru in clasamentul WTA, si-a aflat posibila adversara din turul secun al turneului de la Doha, din Qatar, competitie care face parte din categoria Premier Five
Cotata cu a doua sansa la trofeu, in urma campioanei de la Australian Open, Angelique Kerber, va juca direct in turul doi, acolo unde o asteapta un potential duel cu reprezentanta Frantei, Caroline Garcia, locul 38 in clasamentul WTA. Monica Niculescu, distribuita pe jumatatea Simonei, dar pe sfertul dominat de Agnieszka Radwanska, are un meci si mai dificil la debut: Sabine Lisicki, locul 32 in clasamentul mondial, va fi prima sa adversara.

Serena Williams (1 WTA) si Maria Sarapova (6 WTA) sunt marile absente ale turneului de la Doha, in timp ce Lucie Safarova (10 WTA) revine in circuit, pentru a disputa primul sau concurs din 2016. Turneul de la Doha este dotat cu premii totale de 2.517.250 dolari si va debuta luni, 22 februarie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.