Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Sumudica, a declarat vineri seara, la finalul partidei castigate in deplasare, scor 1-0 (0-0), in fata formatiei FC Botosani, ca patronul poate sta linistit deoarece echipa sa va ajunge in Liga Campionilor, transmite corespondentul MEDIAFAX

„A fost foarte greu astazi. Am jucat 30 de minute in 10 oameni. Nu mi-a fost frica de rezultat, l-am bagat pe Florea si am reusit sa castigam. Iar am luat un punct si jumatate pentru ca punctele se vor injumatati. Vreau sa dedic victoria celor doua persoane, Budescu, care a facut 27 de ani si caruia ii datoram linistea financiara si domnului Nicolae, care a avut o decizie negativa si trebuie sa mai stea trei luni privat de libertate. Vreau sa stie ca atat timp cat eu, Dani Coman, Buduru, vom fi aici, sa nu-si faca griji ca vom ajunge in Champions League“, a spus Marius Sumudica.

Tehnicianul formatiei giurgiuvene a mai precizat ca echipa sa este campioana morala: „M-am bucurat ca am intrat in ritm, am jucat cu o echipa agresiva. Daca nu pierdem cu Dinamo vom fi campioni morali. Mergem mai departe si-i facem fericiti pe altii. Plecarea lui Enache nu este o pierdere. Daca nu vroia Sumudica, Enache nu pleca la Steaua. Daca vroiam eu, mai plecau 6-7 jucatori. Daca Silviu Lung va ajunge la Steaua, eu imi dau demisia. Avem un lot echilibrat si indiferent cine joaca nu este mare diferenta. Sper sa terminam in primele trei in play-off. Poate sa fie oricat de multe jocuri de culise in play-off, pentru ca noi suntem cea mai buna echipa!“, scrie MEDIAFAX.

Dupa aceasta victorie, Astra Giurgiu acumuleaza 50 de puncte si ocupa primul loc al clasamentului dupa 25 de etape, in timp ce FC Botosani ajunge la doua infrangeri consecutive si ramane pe locul 9, cu 26 de puncte. In etapa urmatoare, Astra va juca pe teren propriu impotriva celor de la Dinamo, in timp ce FC Botosani se deplaseaza la Tg. Mures.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.