Serena Williams (34 de ani, 1 WTA) a anuntat, luni, ca nu va participa la turneul WTA de la Doha, din cauza unei raceli, conform site-ului oficial al turneului.

"Din pacate, trebuie sa ma retrag de la turneul din Qatar, deoarece am racit si nu sunt apta suta la suta. Voi fi intr-o perioada de refacere, dar abia astept sa revin la Doha, pentru a ma intalni cu fanii", a declarat Serena Williams, care a pierdut finala turneului din 2013, in fata Victoriei Azarenka.

Liderul mondial din clasamentul WTA nu a participat nici la turneul din Dubai, scrie MEDIAFAX.

Simona Halep (24 de ani, 3 WTA), campioana din 2014 a turneului, Garbine Muguruza (22 de ani, 5 WTA), Agnieszka Radwanska (26 de ani, 4 WTA), Petra Kvitova (25 de ani, 8 WTA), Angelique Kerber (28 de ani, 2 WTA) si Lucie Safarova (29 de ani, 10 WTA), campioana din 2015, vor participa la turneul din Doha, care se va desfasura in perioada 22-28 februarie. Halep a devenit a doua favorita, dupa Kerber.

Competitia din Qatar, din categoria Premier 5, este dotata cu premii totale in valoare de 2.513.000 dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.