Sebastien Ogier s-a impus, duminica, in Raliul Suediei, etapa a doua din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC).

Pilotul francez, component al echipei Volkswagen Motorsport, a fost cronometrat cu o ora, 59 de minute si 47 de secunde. Podiumul la general a fost completat de Hayden Paddon (Hyundai Motorsport), la 29,8 secunde de primul loc, si de Mads Ostberg (M-Sport WRT ), la 55,6 secunde de prima pozitie.

Este pentru prima oara cand Hyundai Motorsport reuseste sa obtina doua podiumuri consecutive in WRC si este, de asemenea, cel de-al doilea podium pentru noua generatie a modelului i20 WRC, model care si-a facut debutul luna trecuta in Raliul Monte-Carlo.

Clasamentul general al pilotilor este condus de catre Sebastien Ogier, cu 56 de puncte. Andreas Mikkelsen se afla pe locul 2, cu 33 de puncte, iar Mads Ostberg ocupa pozitia a treia, cu 27 de puncte.

In clasamentul constructorilor, Volkswagen Motorsport este pe primul loc, cu 54 de puncte. Hyundai Motorsport ocupa locul 2, cu 49 de puncte, iar Volkswagen Motorsport II completeaza podiumul, cu 30 de puncte.

Sebastien Ogier, castigator in 2015 al Campionatului Mondial de Raliuri FIA (WRC), s-a impus si in prima etapa din 2016, Raliul Monte-Carlo.

Raliul Mexicului, etapa a treia din Campionatul Mondial de Raliuri FIA, este programat in perioada 3 – 6 martie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.