Liga profesionista nord-americana de baschet (NBA) este primul campionat cu un miliard de urmaritori in social media.
Oficialii NBA, citati de USA Today, au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au adunat fanii de pe Facebook, Twitter, Instagram, Tencent si Sina. LeBron James, selectionat de 12 ori in All-Star Game, este cel mai urmarit sportiv din NBA. Starul lui Cleveland Cavaliers are 66 de milioane de aprecieri si urmaritori. Pe locul secund, se afla Kobe Bryant, care va juca, luni, de la ora 3, in ultimul sau All-Star Game. Baschetbalistul de la Los Angeles Lakers are 33,7 milioane de fani. Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), cu 28,8 milioane, Dwayne Wade (Miami Heat), cu 22,1 milioane, si Carmelo Anthony (New York Knicks), cu 15,9 milioane, completeaza top 5, din care lipseste cel mai valoros jucator din sezonul trecut, Stephen Curry (Golden State Warriors), anunta MEDIAFAX.

NBA All-Star Game, ajuns la editia cu numarul 65, va avea loc in Toronto, Canada. Este pentru prima data in istorie cand se desfasoara in afara Statelor Unite ale Americii. Dwayne Wade, Kyle Lowry (Toronto Raptors), LeBron James, Paul George (Indiana Pacers) si Carmelo Anthony vor fi titularii echipei Conferintei de Est, antrenate de Tyronn Lue, de la Cleveland Cavaliers. Stephen Curry, Russel Westbrook (Oklahoma City Thunder), Kobe Bryant, Kevin Durant si Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) vor intra pe parchet pentru formatia Conferintei de Vest, antrenata de Gregg Popovich, de la San Antonio Spurs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.