Perechea Monica Niculescu/Laura Siegemund (Romania/Germania), favorita cu numarul 4 a competitiei, a ratat, joi, calificarea in semifinalele probei de dublu a turneului WTA din Sankt Petersburg, Rusia.

Niculescu si Siegemund au abandonat la scorul de 4-3 pentru cuplul Vera Dusevina/Barbora Krejcikova (Rusia/Cehia), dupa doar 27 de minute de joc, in sferturile de finala ale turneului. Romanca a acuzat oboseala acumulata in meciurile de simplu din ultimele zile. Niculescu a fost invinsa, joi, in optimi la simplu, de unguroaica Timea Babos, cu scorul 4-6, 6-1, 6-3. In plus, Monica a reprezentat Romania la Fed Cup, in confruntarea cu Cehia de la Cluj, din perioada 6-7 februarie.

Dublul Niculescu-Siegemund va primi 100 de puncte WTA si 5.965 de dolari pentru participarea in sferturi la Sankt Petersburg. Perechea romano-germana a jucat pentru prima data impreuna intr-un turneu WTA. Monica Niculescu ocupa locul 37 in clasamentul mondial de dublu feminin.

Perechea Elena Bogdan/Ilona Kremen (Romania/Belarus), a pierdut, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA din Sankt Petersburg, Rusia. Elena si Ilona au fost eliminate de perechea spaniola Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra-Santonja, scor 5-7, 2-6. Dublul Bogdan-Kremen va primi 100 de puncte WTA si 5.965 de dolari.

Competitia din Sankt Petersburg este dotata cu premii totale in valoare de 753.000 de dolari, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.