Julian Nagelsmann (28 de ani) este cel mai tanar antrenor din istoria fotbalului german de prima liga, dupa ce a fost numit pe banca tehnica a echipei Hoffenheim.

Julian Nagelsmann l-a inlocuit pe Huub Stevens, care a demisionat din motive de sanatate. Nagelsmann a pregatit echipa U19 a clubului, inainte de a primi sansa de a antrena in Bundesliga. De-a lungul carierei de fotbalist, Nagelsmann a trecut pe la 1860 Munchen si Augsburg, dar a fost nevoit sa se retraga din cauza deselor accidentari la genunchi, scrie MEDIAFAX.

"Este o provocare uriasa, mai ales daca luam in considerare si pozitia din clasament. Insa abia astept sa lucrez alaturi de echipa", a declarat antrenorul de doar 28 de ani.

Nagelsmann a semnat un contract, in octombrie, valabil pe trei ani cu Hoffenheim, dar problemele lui Stevens l-au facut sa preia postul mai devreme si va debuta duminica, 14 februarie, impotriva echipei Werder Bremen. Hoffenheim ocupa penultimul loc in Bundesliga, pozitie retrogradabila in liga secunda, si a castigat doar doua meciuri tot sezonul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.