Monica Niculescu (37 WTA) a fost eliminata in optimile turneului de la Sankt Petersburg, scor 1-2 la seturi, de catre jucatoarea din Ungaria, Timea Babos, locul 51 in clasamentul WTA
Partida a durat doua ore si 17 minute. In primul set, romanca si-a pierdut serviciul o singura data, reusind sa revina de la scorul de 1-4 pentru adversara. A reusit doua break-uri si a intors soarta setului, castigand primul act cu 6-4. In setul doi, jucatoarea din Ungaria n-a mai cedat decat un singur game, impunandu-se cu 6-1. Setul decisiv a inceput cu un break al Timeei Babos, iar Monicai Niculescu i-a fost greu sa mai recupereze. In final, ultimul act a fost castigat de Timea Babos, scor 6-3.

In faza sferturilor de finala, Timea Babos o va intalni pe Roberta Vinci (Italia), cap de serie numarul 2. Competitia de la St. Petersburg este dotata cu premii totale in valoare de 763.000 de dolari. Cap de serie numarul unu este Belinda Bencic (Elvetia), lista fiind completata de Roberta Vinci, Caroline Wozniacki (Danemarca) si Ana Ivanovic (Serbia), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.