UEFA ii invita pe suporterii echipei nationale a Romaniei sa aleaga sloganul tarii pentru EURO 2016.

Suporterii echipei nationale a Romaniei sunt invitati de UEFA sa aleaga sloganul care va fi inscriptionat pe autocarul reprezentativei, anunta, miercuri, site-ul Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Pana pe 1 martie 2016, fanii pot inscrie propriul slogan (in limba tarii pe care o sustin) pe site-ul uefa.com, iar incepand cu 18 martie 2016, cele mai inspirate propuneri vor putea fi votate de catre toti suporterii, mentioneaza FRF. Cel mai bun slogan va fi imprimat pe autocarul selectionatei prezente la Campionatul European.

Pentru suporterii care propun sloganul echipei favorite, forul european a pregatit si premii: bilete la EURO 2016 si un set promotional de la sponsorul competitiei si al concursului. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 2 mai 2016, informeaza MEDIAFAX.

Campionatul European de fotbal va avea loc intre 10 iunie si 10 iulie 2016, in Franta. Echipa nationala a Romaniei face parte din grupa A a turneului final, alaturi de Franta, Elvetia si Albania. Franta - Romania, meciul de deschidere de la Euro 2016, se joaca pe 10 iunie, la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.