Conducerea clubului de fotbal Rapid Bucuresti i-a reziliat, miercuri, contractul presedintelui Ovidiu Burca, anunta Digi Sport.

"Am primit vestea rezilierii pe mail. O sa-mi iau bilet de avion si maine sau poimaine ma voi intoarce la Bucuresti. Acolo, voi sustine o conferinta de presa. Deocamdata, nu vreau sa spun mai multe", a declarat Burca, pentru Digi Sport.

Fost jucator al gruparii giulestene, Ovidiu Burca a fost instalat in functia de presedinte al FC Rapid in 24 iulie 2015. Pana sa vina la Rapid, Burca a fost director sportiv la Otelul Galati, scrie MEDIAFAX.

FC Rapid Bucuresti se afla intr-un stagiu de pregatire in India. Rapid ar putea sta pana pe 23 februarie in India, dar cel mai probabil echipa se va intoarce mai devreme in tara, daca nu va trece de faza grupelor. In cele doua partide jucate de giulesteni, scorurile au fost 1-1, cu Volyn Lutk (Ucraina) si 0-2, cu tineretul lui Watford (Anglia). Urmatorul meci e cu echipa de tineret a lui Atletico Paranaense (Brazilia). Rapid este pe locul 2 in Seria I a Ligii a 2-a, la egalitate cu Dunarea Calarasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.