Zinedine Zidane a semnat, joi, 4 februarie, un contract valabil pana in vara lui 2018 cu Real Madrid si va ramane antrenor principal.
Cu Zinedine Zidane pe banca, Real a castigat trei partide si a facut un egal in patru meciuri, iar golaverajul este 17-2. Rezultatele l-au convins pe presedintele Florentino Perez sa-i ofere un contract permanent lui Zidane, dupa ce acesta fusese numit antrenor interimar pe 4 ianurie. Initial, conform intelegerii dintre cei doi, un nou contract urma sa fie discutat in vara lui 2016, potrivit MEDIAFAX.

Ziaristii spanioli de la cotidianul Marca anunta ca Zidane urmeaza sa incaseze un salariu anual de 7 milioane de euro. Ca jucator, fostul international francez a castigat sase trofee la Real Madrid: La Liga (2003), Supercupa Spaniei (2001, 2003), Champions League (2002), Supercupa Europei (2002), Cupa Intercontinentala (2002).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.