Arturo Vidal a dat in judecata publicatia germana Bild, care a scris ca mijlocasul de la Bayern Munchen a consumat alcool in timpul cantonamentului de iarna din Qatar.

Marti, jurnalistii de la Bild au scris ca jucatorul din Chile a parasit cantonamentul campioanei Germaniei in repetate randuri si s-a intors in stare de ebrietate.

Fotbalistul in varsta de 28 de ani a dat publicitatii un comunicat pe contul sau de Twitter in care neaga vehement acuzatiile ziaristilor. "Vreau sa va anunt ca lucrurile publicate sunt absolut false. Avocatii mei au primit instructiuni clare sa ia masuri legale impotriva ziarului responsabil pentru aceste neadevaruri. Sunt suta la suta dedicat echipei mele si ma pregatesc pentru restul sezonului, care va fi foarte important pentru noi".

Mathias Sammer, directorul sportiv de la Bayern Munchen, a negat de asemenea acuzatiile: "Nu e adevarat. Relatia noastra cu Arturo este foarte buna si ne-a spus ca zvonurile sunt false. Media incearca sa construiasca o poveste care ne degradeaza imaginea in Bundesliga. Dar intreaga situatia ne va face mai puternici".

Vidal a fost transferat de la Juventus, in vara lui 2015, pentru 40 de milioane de euro.Pe 16 iunie 2015, la cateva ore dupa al doilea meci din grupa de la Copa America, Vidal a facut un accident de masina in Santiago, in timp ce conducea sub influenta alcoolului. Jucatorul a suferit rani minore. Vidal a primit o interdictie de a conduce pe o perioada de doi ani, insa a fost pastrat in lotul statului Chile pentru competitia pe care avea sa o si castige.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.