Jucatoarea de tenis Simona Halep afirma ca si-ar dori sa obtina o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Intrebata, miercuri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, care sunt sansele de a obtine o medalie la turneul olimpic din luna august, Simona Halep a declarat: "E greu sa raspund. Eu mi-as dori sa castig o medalie. La simplu, chiar si la dublu mixt am o sansa alaturi de Horia (Tecau - n. r.) sau Florin (Mergea - n.r.), cu cine voi juca. Este diferit sa joci pentru tara, e mai multa presiune, dar e si un sentiment placut, parca ai mai multa putere. Vom vedea. Programul este aglomerat, imi doresc sa fiu sanatoasa, sa pot juca la nivel maxim si sa aduc medalie. Este tot ce ne dorim cred ca toate dintre noi", a spus Halep.

Simona Halep va juca pentru Romania in meciul din sferturile de finala ale FED Cup, contra Cehiei. Intalnirea este programata in sala Polivalenta din Cluj, pe 6 si 7 februarie, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.