Perechea Horia Tecau - Coco Vandeweghe (Statele Unite) s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu mixt de la Australian Open dupa ce a invins cu 6-4, 6-4 cuplul format din Treat Huey (Filipine) si Andreja Klepac (Slovenia).

Intr-un meci care a durat o ora si sapte minute, Tecau si Vandeweghe au profitat de doua dintre cele patru mingi de break obtinute, in timp ce adversarii au ratat toate cele 5 oportunitati de a face break. Cuplul Tecau-Vandeweghe si-a asigurat un cec de 53000 de dolari americani, scrie MEDIAFAX.

Celalalt loc in finala va fi ocupat de castigatorii din meciul Sania Mirza (India) si Ivan Dodig (Croatia) - Elena Vesnina (Rusia) si Bruno Soares (Brazilia).

Acum doi ani, in 2014, Horia Tecau a jucat finala Australian Open impreuna cu Sania Mirza (India), insa a pierdut-o. In 2012, romanul a castigat titlul la mixt, alaturi de Bethanie Mattek-Sands din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.