Novak Djokovic (Serbia), favorit 1, s-a calificat, joi, in finala probei de simplu masculin de la Australian Open, dupa ce a trecut de Roger Federer (Elvetia), favorit 3, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Djokovic l-a invins pe Federer in patru seturi, scor 6-1, 6-2, 3-6, 6-3, dupa doua ore si 23 de minute, in prima semifinala a probei masculine de la Australian Open. Jucatorul sarb, care a castigat peste 90 de milioane de dolari din tenis, are cinci titluri de campion la turneul de la Melbourne.

"Am stiut ca Federer va fi agresiv, a fost o lupta la final, dar ma bucur ca am reusit sa ma calific", a spus jucatorul sarb pentru Europort.

Djokovic, liderul mondial ATP, va juca in finala cu invingatorul meciului, de vineri, dintre Milos Raonic (Canada), favorit 13, si Andy Murray (Marea Britanie), favorit 2. Jamie Murray (Marea Britanie), fratele mai mare al lui Andy, si Bruno Soares (Brazilia), favoriti 7, vor intalni perechea formata din Daniel Nestor (Canada) - Radek Stepanek (Cehia), in finala probei de dublu masculin de la Australian Open, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.