Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si Svetlana Kuznetova, 25 WTA, din semifinalele turneului de la Sydney, intrerupt din cauza ploii la scorul de 5-4 pentru romanca, se va relua vineri, au anuntat organizatorii.

Joi, intalnirea a inceput cu o intarziere de patru ore si jumatate si a fost oprita dupa 42 de minute, la scorul de 5-4 pentru sportiva romana, inaintea serviciului rusoaicei.

In cursul acestui prim set, la scorul de 4-3 si 30-15 pentru Kuznetova, meciul a mai fost oprit cateva minute deoarece o ploaie usoara a facut alunecoasa suprafata de joc de pe Ken Rosewall Arena. Intalnirea a fost reluata dupa stergerea terenului, apoi ploaia si vantul s-au intetit. Mai multe reprize de precipitatii au afectat programul celor doua turnee de la Sydney, WTA si ATP.

Astfel, meciurile din turneul ATP care nu s-au disputat din acest motiv au fost reprogramate pentru vineri, incepand cu ora locala 10.30 (01.30 in Romania).

Primul meci de pe arena centrala este Bernard Tomic - Teimuraz Gabasvili, urmat de Grigor Dimitrov - Alexander Dolgopolov, care se va relua de la scorul de 4-6, 6-3, 4-2, pentru bulgar. Dupa aceste doua partide ar putea fi programata semifinala feminina Halep - Kuznetova.

Cealalta semifinala, Belinda Bencic - Monica Puig, care a inceput, joi, pe un teren secundar, a fost oprita la scorul de 4-0 si 15-0, in favoarea sportivei portoricane si va continua tot vineri, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.