Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, la emisiunea "Garantat 100%" de la TVR, o simpatizeaza foarte mult pe Serena Williams, deoarece saluta si vorbeste in vestiar.

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminica, la emisiunea "Garantat 100%" de la TVR, ca si-ar dori sa lucreze cat mai mult cu australianul Darren Cahill, subliniind ca nu s-ar vedea pregatita de francezul Patrick Mouratoglou, cel care o antreneaza pe Serena Williams, locul 1 mondial, scrie MEDIAFAX.

"Patrick Mouratoglou este alt stil, simt ca nu este pe aceeasi linie cu mine. Este un pic mai agresiv, vazut de afara. Antrenorul pe care il am acum imi doresc sa si termin cu el, pentru ca ne intelegem foarte bine ca oameni. Mouratoglou este un antrenor foarte bun, foarte istet si foarte pasionat de ceea ce face si faptul ca lucreaza cu Serena inseamna foarte mult. Dar cred ca nu ne-am potrivi ca si oameni", a spus Halep.

Halep o simpatizeaza foarte mult pe Serena Williams, deoarece saluta si vorbeste in vestiar. "O simpatizez foarte mult pe Serena. O admir pentru faptul ca saluta, vorbeste cu tine in vestiar si oriunde, si pe teren. Imi place foarte mult de ea. O admir enorm pentru ceea ce este si pentru felul cum este. Serena si cand joaca prost joaca bine. Poate nu a fost in cea mai buna forma a ei in ziua respectiva dar si eu m-am intrecut pe mine. Este foarte puternica, nu pot sa spun ca daca am batut-o pot sa ma compar cu ea", a precizat romanca.

Sportiva din Constanta a subliniat ca este dificil sa gaseasca un antrenor, deoarece ea cere foarte mult: "Este dificil sa gasim un antrenor, pentru ca sunt si o persoana dificila, cer foarte mult. Nu am renuntat la antrenori, nu am concediat prin sms. Doamna Ruzici s-a ocupat de toate relatiile si a gestionat cum a considerat. Sunt mai dificila in comunicare, nu mi-e usor sa discut unele probleme, dar asa sunt. Am gasit acum un antrenor pe care nu vreau sa fixez o perioada, lucram atat cand ne e bine si atunci cand nu va mai fi sa ne strangem mana si sa ramanem prieteni. Si el este de acord. Dar am avut si dorinta de a fi roman dintotdeauna. Sunt suta la suta un produs romanesc. In sport, ca performanta".

De asemenea, Halep a subliniat ca tenisul este un sport foarte scump: "Eu am avut antrenor personal tot timpul si am facut ore individuale de la inceput. Parintii m-au sustinut in totalitate de la varsta de 4 ani si jumatate, intotdeauna am avut cele mai bune rachete si pantofi de sport, terenul este scump sa il inchiriezi, antrenorul trebuie platit, deplasarile...".

Citeste si:
Ashleigh Barty, viața după tenis: fostul lider mondial a devenit...
Ashleigh Barty, viața după...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.