Presedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, suspendat opt ani din orice activitate legata de fotbal, va depune o contestatie la Comisia de Apel, informeaza Le Figaro.

"Vom face apel, bineinteles", a spus Richard Cullen.

FIFA a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca Joseph Blatter si Michel Platini au primit motivarile deciziilor de suspendare din partea Camerei decizionale a Comisiei de Etica, astfel ca acum pot face apel, scrie MEDIAFAX.

Camera decizionala a Comisiei de Etica trebuia sa prezinte motivarile deciziilor de suspendare in prima jumatate a lunii ianuarie, ceea ce s-a si intamplat. "Dupa ce au primit motivarile, ambii oficiali pot depune contestatii la Comisia de Apel a FIFA", se arata pe site-ul forului international.

In cazul in care nu vor avea castig de cauza la Comisia de Apel, Blatter si Platini vor putea apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Presedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, si seful UEFA, Michel Platini, au fost suspendati, la 21 decembrie, pentru opt ani din toate activitatile fotbalistice de Comisia de Etica a forului mondial. Cei doi au fost acuzati de "conflict de interese" si "plata neloiala", dupa ce Platini a primit 1,8 milioane de euro din partea lui Blatter in 2011, pentru o activitate de consilier incheiata in 2002, fara contract scris. De asemenea, Platini a primit o amenda de 74.000 de euro, in timp ce Blatter va trebui sa plateasca 46.295 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.