Sport 6 Ianuarie 2016 17:56
Spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, se alatura Simonei Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, si Mariei Sharapova, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, retragandu-se din cadrul turneului Brisbane International.

Din cauza unei accidentari la picior, Muguruza a abandonat, miercuri, primul ei meci din 2016, cel cu Varvara Lepchenko, locul 47 WTA, la scorul de 7-6 (9), 1-0, pentru sportiva americana. Intalnirea conta pentru optimile de finala ale competitiei, in care Muguruza a fost acceptata direct.

Marti, invocand de asemenea accidentari, Maria Sharapova, mai intai, si Simona Halep si-au anuntat retragerea inainte de a intra pe teren la Brisbane International, turneul de categorie Premier, care se disputa cu doua saptamani inaintea Australian Open.

In urma acestor retrageri, competitia de la Brisbane a ramas fara primele trei favorite, scrie MEDIAFAX.

Tot miercuri, Serena Williams, locul 1 WTA, s-a retras de la Cupa Hopman de la Perth din cauza unor probleme la genunchi. Cu o zi inainte, Petra Kvitova, locul 6 WTA si cap de serie 2, a abandonat dupa un set, pierdut cu 2-6, intalnirea cu chinezoaica Saisai Zheng, 72 WTA, din prima mansa a competitiei de la Shenzhen.

Astfel, cinci din primele sase jucatoare ale lumii au declarat forfait sau au abandonat la acest inceput de sezon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.