Pugilistul Lucian Bute a declarat ca isi va relua antrenamentele in luna ianuarie si ca probabil in martie sau in aprilie va avea un meci cu un boxer bun, informeaza boxingscene.com.

"Nu ma gandesc la meciul urmator. Vreau doar sa fac o pauza. Voi incepe sa ma antrenez in ianuarie si cred ca voi boxa cu un adversar bun in martie sau in aprilie", a spus Bute pentru TVS Sports.

Lucian Bute a precizat ca isi doreste sa fie din nou campion si ca desi are 35 de ani se simte in forma. "Vreau sa fiu din nou campion. Ma simt bine din punct de vedere fizic, dar si psihic, la 35 de ani. Sunt mai in varsta, dar experienta ma ajuta", a adaugat el.

Pugilistul Lucian Bute a fost invins de James DeGale, prin decizia unanima a arbitrilor, intr-un meci disputat in urma cu o luna, la Quebec, britanicul ramanand astfel detinator al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie, scrie MEDIAFAX.

Lucian Bute a detinut si el centura IBF, pe care a pierdut-o in favoarea lui Carl Froch, in mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, doua infrangeri, 25 KO, boxase ultima data in august, cand l-a invins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.