Pugilistul Lucian Bute a notat, pe pagina sa de Facebook, ca desi a fost invins in luna noiembrie de James DeGale, intr-un meci in care avea sansa de a redeveni campion mondial, este satisfacut de progresul sau din acest an si optimist pentru 2016.

"Ma bucur in aceste zile de Sarbatorile de iarna si imi fac bilantul anului 2015, poate cel mai bun dupa 2011. Chiar daca pe 28 noiembrie am pierdut a doua sansa sa devin Campion Mondial, personal sunt satisfacut de progresul carierei mele in acest an si sunt optimist pentru 2016. Va urez tuturor Craciun Fericit si va invit maine, 25 decembrie la ora 18.00 (ora Romaniei) aici pe pagina mea sa vizionati primul episod din serialul "LUCIAN BUTE - A DOUA SANSA" realizat cu 2 saptamani inainte de meciul cu James DeGale pentru Titlul Mondial", a scris Bute.

Pugilistul Lucian Bute a fost invins de James DeGale, prin decizia unanima a arbitrilor, intr-un meci disputat la sfarsitul lunii trecute, la Quebec, britanicul ramanand astfel detinator al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie, scrie MEDIAFAX.

Lucian Bute a detinut si el centura IBF, pe care a pierdut-o in favoarea lui Carl Froch, in mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii, doua infrangeri, 25 KO, boxase ultima data in august, cand l-a invins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.