Clubul Chelsea Londra a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca olandezul Guus Hiddink a fost numit la conducerea tehnica a echipei, contractul fiind valabil pana la finalul acestui sezon.

Hiddink a mai pregatit formatia londoneza in 2009, cand a castigat cu Chelsea Cupa Angliei, scrie MEDIAFAX.

"Sunt incantat ca am revenit pe Stamford Bridge. Chelsea este unul din cele mai mari cluburi din lume, dar in acest moment nu este unde ar trebui. Insa sunt convins ca ne putem reveni"
, a declarat Guus Hiddink.

Guus Hiddink, in varsta de 69 de ani, care a antrenat ultima data nationala Olandei. Antrenorul se va afla la stadion, dar nu se va implica in deciziile tehnice la meciul cu formatia lui Costel Pantilimon, Sunderland, programat la ora 17.00, la Londra, in etapa a XVII-a a Premier League.

Clubul Chelsea Londra a anuntat, joi, despartirea pe cale amiabila de antrenorul Jose Mourinho, la sapte luni dupa ce a castigat titlul in Premier League.

In acest sezon, Chelsea a avut un start ratat in Premier League si ocupa locul 16 dupa 16 etape, cu 15 puncte, unul mai mult decat primul loc retrogradabil. In schimb, formatia londoneza a reusit calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, acolo unde va intalni echipa franceza Paris Saint-Germain.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.