Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Laurentiu Reghecampf, a declarat, joi, dupa calificarea in semifinalele Cupei Romaniei, ca formatia sa isi doreste sa castige campionatul, considerand ca un succes in cupa ar fi un bonus.
"Au fost doua meciuri foarte grele, castigate cu 1-0. Cei de la Viitorul trebuie felicitati pentru jocul facut. Eu cred ca echipa mai buna intotdeauna castiga si Steaua a castigat. Noi ne dorim sa castigam campionatul si sa jucam in grupele Ligii Campionilor. Cupa este un bonus. Nu cred ca e grava accidentarea lui Muniru, sper sa joace luni. La fel si Adi Popa. Varela este in regula. Viitorul e o echipa tanara, buna, care m-a surprins pe mine, acesti copii joaca bine. Eu ii felicit. Din iarna se vor rezolva problemele de lot si vom avea o echipa mai puternica. Eu mi-as dori sa joc cu Dinamo in semifinale, dar nu conteaza, de la anul vom fi foarte puternici si vom ajunge in finala", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Viitorul, in ultimul sfert de finala al competitiei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.