Clubul Pandurii Targu Jiu a anuntat pe site-ul oficial ca incasarile de la meciul de luni cu echipa Petrolul Ploiesti, din etapa a XVIII-a a Ligii I, vor fi donate familiilor victimelor incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv din Capitala.

"Pandurii Targu Jiu invita suporterii in numar cat mai mare sa fie alaturi de echipa la meciul cu Petrolul Ploiesti de luni, 23 noiembrie, cu incepere de la ora 20.30. Toate incasarile din vanzarea biletelor vor fi donate familiilor victimelor tragediei din clubul Colectiv", se arata pe site-ul clubului din Liga I.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, duminica, la 60, scrie MEDIAFAX.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa zece au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si doi in Germania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.