Arbitrul meciului amical dintre nationalele Frantei si Germaniei, Antonio Mateu Lahoz, a declarat pentru presa spaniola ca pana la finalul jocului nu a stiut de exploziiile ce au avut loc in afara stadionului si de ceea ce se intampla la Paris, informeaza mirror.co.uk.
"Pana la finalul meciului nu am stiut ce se intampla. Au fost momente foarte dificile, momente de nesiguranta, pentru ca initial ni s-a spus ca nu putem parasi stadionul, insa acum lucrurile s-au mai linistit. Este un moment tulburator si dificil. Am aflat ce s-a intamplat de la reprezentantiii mass-media care erau prezenti la meci si de la televizor", a spus Lahoz.

In timpul partidei de vineri, s-au auzit doua explozii din afara arenei. Echipa Germaniei a petrecut noaptea in vestiare, iar jucatorii francezi au parasit stadionul la cateva ore dupa final. Suporterii s-au strans dupa finalul jocului la centrul terenului, iar ulterior au parasit arena treptat, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.