Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a afirmat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca este alaturi de persoanele afectate de tragedia din Clubul Colectiv, subliniind ca va face o donatie pentru ajutoarea victimelor.

"Sunt alaturi de cei afectati de tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv si de familiile si prietenii lor. Din pacate, singurul ajutor pe care il pot oferi va fi o donatie, alaturi de gandurile mele de bine catre cei ce au nevoie de ele!", a scris Halep, afisand o imaginea nearga langa acest mesaj.

Vineri seara, in clubul bucurestean Colectiv, 30 de persoane au murit, iar peste 180 au fost ranite, in urma unui incendiu declansat de la artificii aprinse in fata scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity. Un numar de 146 de raniti au fost internati in 12 spitale din Capitala, mai mult de jumatate dintre acestia fiind in stare grava sau critica, prognosticul medicilor in cazul acestora fiind foarte rezervat.

In prezent, in spitalele din Capitala, mai sunt internati aproximativ 130 de raniti, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.