Jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe germana Angelique Kerber, locul 7 WTA, in etapa a doua a Grupei Albe a Turneului Campioanelor.

Muguruza a avut nevoie de mai putin de o ora si 40 de minute pentru a-si trece in cont a doua victorie la Singapore. Tot miercuri, Petra Kvitova, locul 5 WTA, a castigat duelul ceh din cadrul Grupei Albe, impunandu-se, cu scorul de 7-5, 7-5, in fata sportivei Lucie Safarova, locul 9 WTA.

Muguruza conduce in clasamentul Grupei Albe, cu doua succese (4-0 setaveraj), urmata de Angelique Kerber, o victorie (2-2), Petra Kvitova, o victorie (2-2) si Lucie Safarova, fara victorie (0-4). Vineri, vor avea loc ultimele meciuri din aceasta grupa: Muguruza - Kvitova si Kerber - Safarova.

Joi, sunt programate partidele din ultima etapa a Grupei Rosii: Simona Halep - Agnieszka Radwanska si Maria Sarapova - Flavia Pennetta, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.