Simona Halep, locul 2 WTA, va juca in al doilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor cu rusoaica Maria Sharapova.

In primele meciuri de la Turneul Campioanelor, duminica, Halep a trecut de Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3, iar Maria Sharapova, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-4, pe sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

Halep si Sharapova (4.322 de puncte in 2015, locul 4) s-au intalnit de cinci ori pana in prezent, de fiecare data impunandu-se sportiva rusa. Prima partida dintre cele doua sportive a avut loc in turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Sharapova castigand cu scorul de 6-3, 6-4. In acelasi an, dar in primul tur de la Beijing, Sharapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5, scrie MEDIAFAX.

In mai 2014, Maria Sharapova a castigat in fata romancei finala turneului de la Madrid, cu 1-6, 6-2, 6-3, apoi in iunie 2014 s-a impus in finala la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4. Ultima lor partida s-a desfasurat in august 2014, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, cand victoria i-a revenit din nou sportivei din Rusia, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4.

In 2015, Sharapova, 28 de ani, a castigat turneul de categorie Premier 5 de la Roma si pe cel WTA de la Brisbane. Ea a disputat finala la Australian Open si a ajuns in semifinale la Wimbledon si la Madrid. De la Grand Slam-ul londonez, Sharapova a mai jucat doar o partida, pierduta in turul al doilea la Wuhan. Accidentarile au impiedicat-o pe rusoaica sa evolueze in ultima parte a acestui an, ea ratand inclusiv US Open.

Simona Halep va juca in al doilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor cu rusoaica Maria Sharapova, marti, in jurul orei 13.30, au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore. Tot marti, in Grupa Rosie, in jurul orei 09.00, va avea loc meciul dintre Agnieszka Radwanska si Flavia Pennetta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.