Obiecte semnate de Simona Halep si Anghel Iordanescu, dar si unele create de artistul plastic Ioan Nemtoi si unele purtate de soprana Angela Gheorghiu sunt scoase la vanzare in licitatia caritabila fara strigare Hospice gazduita de platforma online Lavacow, pana vineri, la ora 23.00.

Cei care doresc sunt invitati sa lase oferte pe site-ul Lavacow.com, iar vineri, de la ora 19.00, la Palatul Cercului Militar National din Bucuresti are loc Edelweiss Grand Opera Dinner, un eveniment organizat de Fundatia Hospice Casa Sperantei, scrie MEDIAFAX.

Un tricou din echipamentul oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei, semnat de Anghel Iordanescu, primul obiect din lotul licitatiei, are un pret de pornire de 100 de euro. La categoria sport, o racheta de tenis marca Wilson, semnata "cu drag, Simona" (Halep, n.r.), este scoasa la licitatie cu pretul de pornire de 200 de euro.

In acelasi lot de 19 obiecte, mai sunt disponibile un curs de gatit de trei ore pentru trei persoane cu maestrul bucatar Patrizia Paglieri, cu pret de pornire de 140 de euro, si o brosa purtata de Angela Gheorghiu, insotita de un CD, editie speciala, cu semnatura sopranei, cu pret de pornire de 100 de euro.

De asemenea, obiecte din sticla de Cordoba realizate de artistul plastic Ioan Nemtoi - o sticla (pret de pornire, 250 de euro) si un bol (pret de pornire, 300 de euro) - se afla in lotul scos la vanzare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.