Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale Guangzhou International Open, dupa ce a trecut in optimi de sportiva ungara Timea Babos, locul 76 WTA, scor 6-4, 6-0.

Meciul a durat 66 de minute.

In sferturi, Halep o va intalni in premiera pe sportiva ceha Denisa Allertova, locul 74 WTA, care a invins-o pe Bojana Jovanovski (Serbia - locul 113 WTA), scor 6-3, 7-6 (7/5).

Tot miercuri, Monica Niculescu, locul 49 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-3, 6-2, pe suedeza Rebecca Peterson, locul 147 WTA, venita din calificari, dupa un meci de peste doua ore. In faza urmatoare, Niculescu va evolua impotriva sportivei Yanina Wickmayer din Belgia, locul 56 WTA.

Niculescu a castigat editia 2014 a acestui turneu, la simplu, dupa ce a invins-o, cu 6-4, 6-0, in finala, pe frantuzoaica Alize Cornet, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.