Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza wtafinals.com.

Halep este a doua jucatoare calificata pentru editia din acest an, dupa liderul mondial, sportiva americana Serena Williams. La competitia din Singapore vor participa cele mai bune opt jucatoare ale lumii, scrie MEDIAFAX.

"Sunt foarte bucuroasa ca m-am calificat din nou pentru Turneul Campioanelor. Anul trecut am avut un parcurs bun, am ajuns in finala si in grupe am invins-o pe Serena. Voi face tot ce voi putea pentru a avea rezultate si mai bune in acest an", a declarat Simona Halep.

Pe de alta parte, foxsports.com a remarcat popularitatea in crestere a Simonei Halep incepand din sezonul trecut, mentionand ca romanca a declarat ca momentul crucial in acest sens a fost finala din 2014 a turneului de la Roland Garros. "Toata lumea ma recunostea oriunde mergeam. Toata lumea imi cerea sa se fotografieze cu mine. Unele persoane imi cereau permisiunea sa ma sarute", a afirmat Halep vineri, intr-un interviu pentru ESPN. Intrebata daca a simtit nevoia unei garzi de corp, Halep a raspuns: "Nu am nevoie de paza, pentru ca oamenii sunt draguti cu mine si doar ma felicita atunci cand ma vad, astfel ca este in regula".

Simona Halep va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 02.00, ora Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.