Sport 28 August 2015 13:30
Formatia Steaua a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa norvegiana Rosenborg, in mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa, dar a ratat calificarea in grupele competitiei ca urmare a esecului inregistrat in partida tur.

In tur, Steaua a fost invinsa de Rosenborg pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0. Joi, la Trondheim, golul a fost marcat de Adrian Popa, in minutul 53.

Rosenborg:
Hansen - Midtsjo, Bjordal, Eyjolfsson, Svensson - Jensen, Selnæs (Vilhjálmsson '29), Konradsen - Helland, Soderlund, Mikkelsen. Antrenor: Kare Ingebrigtsen.

Steaua: Nita - Alcenat (Papp '46), Varela, Tosca, Guilherme - Filip (Enceanu '75), Sulley - Popa, Stanciu, Chipciu - Iancu (Tade '46). Antrenor: Massimo Pedrazzini.

Cartonase galbene: Bjorndal '47, Jensen '51, Helland '90+2 / Iancu '13, Stanciu '23, Filip '70, Chipciu '84

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Scotia, cu Bobby Madden la centru. Arbitri asistenti au fost Graham Chambers si Douglas Ross, iar rezerva John Beaton, scrie MEDIAFAX.

In sezonul trecut, Steaua a evoluat in grupa J a Ligii Europa, pe care a incheiat-o pe locul 3, ratand calificarea in 16-imi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.