Sport 27 Iulie 2015 18:43
Comitetul Executiv al FRF a aprobat, luni, nominalizarea lui Radu Visan pentru postul de secretar general al forului, facuta de presedintele Razvan Burleanu.

In cadrul sedintei de luni s-a mai decis ca Gabriel Bodescu, consilier al lui Burleanu, sa ocupe functia de secretar general adjunct.

Radu Visan a fost pana in prezent manager dezvoltare institutionala in cadrul FRF, el fiind si membru in Comisia Hattrick a UEFA. Noul secretar general al FRF a fost coleg cu Razvan Burleanu la Administratia Prezidentiala, fiind decorat de catre fostul presedinte Traian Basescu cu Ordinul National pentru Merit in grad de cavaler, scrie MEDIAFAX.

Postul de secretar general al Federatiei Romane de Fotbal a devenit vacant dupa ce Gherghe Chivorchian si FRF au decis incetarea raporturilor contractuale. Fost director executiv al FC Timisoara, Chivorchian fusese suspendat din functia de la FRF, la 30 iunie, ca urmare a faptului ca este cercetat penal de DNA Timisoara pentru complicitate la abuz in serviciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.