Sport 15 Iulie 2015 13:25
Formatia Steaua a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa slovaca AS Trencin, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate Stanciu '63 si Hamroun '70. In minutul 34, Varela a trimis mingea in poarta aparata de Semrinec, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

AS Trencin: Semrinec - Cogley, Ramon, Rundic, Madu - Ibrahim (Koolwijk '79), Lobotka, Bero - Guba (Wesley '59), Jairo, Van Kessel. Antrenor: Martin Sevela. Steaua: Cojocaru - Papp, Tamas, Varela, Guilherme - Muniru, Breeveld (Tahar '81) - A. Popa, N. Stanciu, Chipciu (Hamroun '59) - Tade (Tudorie '87). Director sportiv: Mirel Radoi.

Cartonase galbene: Madu '51, Wesley '63, Ibrahim '75 / Tamas '63, Hamroun '64, Breeveld '75

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Spania, cu Alejandro Hernandez la centru. Hernandez a fost ajutat la cele doua linii de Teodoro Sobrino si de Cesar Garcia Fernandez, iar rezerva a fost Iglesias Villanueva, scrie MEDIAFAX.

Delegat UEFA a fost francezul Claude Runavot, iar observatori de arbitri Laszlo Vagner din Ungaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.