Sport 7 Iulie 2015 12:18
Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, de spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA si favorita 20, rezultat in urma caruia Simona Halep va ramane pe locul 3 WTA.

Dupa ce a pierdut in turul I al competitiei londoneze, Halep putea cobori pana pe locul 6 WTA, in functie de rezultatele inregistrate de Petra Kvitova, Caroline Wozniacki si Lucie Safarova. Insa aceste jucatoare au parasit si ele turneul inainte de a acumula numarul de puncte necesar pentru a o depasi pe romanca in ierarhia WTA. Astfel, Halep va fi pe locul 3 WTA si in clasamentul care va fi dat publicitatii lunea viitoare, dupa incheierea Grand Slam-ului din capitala Marii Britanii.

Meciul dintre Wozniacki si Muguruza a durat o ora si 31 de minute, scrie MEDIAFAX.

Muguruza va juca in sferturile de finala cu sportiva elvetiana Timea Bacsinszky, 15 WTA si a 15-a favorita, care a trecut in optimi de Monica Niculescu, locul 48 WTA, scor 1-6, 7-5, 6-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.