Sport 6 Iulie 2015 12:48
Conducerea gruparii ASA Targu Mures a anuntat, luni, ca jucatorii si staful tehnic au fost informati asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul asociatiei, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Masura blocarii conturilor a fost contestata de club in instanta.

Oficialii clubului au afirmat ca prioritar este achitarea restantelor catre jucatori. "In aceste conditii, conducerea clubului va regandi strategia viitoare a intregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restantelor catre jucatori si catre personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului isi reafirma atitudinea sa de totala transparenta si colaborare pentru clarificarea cat mai urgenta a cazului", se mai scrie in comunicat.

ASA Targu Mures va incepe noul sezon miercuri, atunci cand va intalni, la Constanta, de la ora 21.00, formatia Steaua Bucuresti, in Supercupa Romaniei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.