Sport 26 Iunie 2015 17:25
Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat ca nu a demisionat din functie, ci si-a pus mandatul la dispozitie in cadrul unui congres extraordinar al forului mondial, conform unei declaratii din cotidianul elvetian Blick.

"Nu am demisionat, ci mai degraba mi-am pus mandatul la dispozitie in cadrul unui congres extraordinar", a declarat Blatter, informatie confirmata si de un purtator de cuvant al FIFA. "Putem confirma ca presedintele a fost citat corect", a spus acesta.

Elvetianul Joseph Blatter a anuntat, la inceputul lunii, ca demisioneaza din functia de presedinte al FIFA, dupa ce a fost reales pentru a cincea oara. Blatter a castigat, in 29 mai, la Zurich, un al cincilea mandat la presedintia FIFA, dupa ce, in urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul sau, printul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursa.

Comitetul Executiv extraordinar al FIFA va avea loc la 20 iulie, la Zurich, sedinta in care se va stabili data la care vor avea loc viitoarele alegeri pentru functia de presedinte. FIFA se confrunta cu un scandal de coruptie, dupa ce justitia americana a pus sub acuzare 14 persoane, printre care doi vicepresedinti FIFA si sapte oficiali ai forului, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.