Sport 5 Iunie 2015 15:55
FC Steaua a anuntat, vineri, pe site-ul oficial, ca jucatorii Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Andrei Prepelita, Raul Rusescu si Alexandru Bourceanu au ajuns la finalul contractelor si parasesc echipa "ros-albastra".

"Clubul nostru le multumeste tututor pentru performantele extraordinare realizate de-a lungul anilor in tricoul ros-albastru, in care au cucerit trei titluri consecutive, o Supercupa a Romaniei, o Cupa a Romaniei si Cupa Ligii, precum si participari in grupele UEFA Champions League si UEFA Europa League", a notat steauafc.com.

Arlauskis a venit la Steaua in vara trecuta, liber de contract, si a evoluat in 40 de partide din competitiile interne, precum si in Liga Campionilor si Liga Europa. El a semnat deja cu gruparea engleza Watford.

Iasmin Latovlevici a evoluat la Steaua din 2010, jucand in 176 de partide oficiale. El a marcat de 12 ori si a dat 11 pase decisive. Prepelita a venit la echipa in 2011, evoluand in 128 de meciuri, in care a inscris de 11 ori si a dat sapte pase de gol. Alexandru Bourceanu a venit la Steaua in 2011, iar in ianuarie 2014 a fost transferat la Trabzonspor. Sezonul trecut el a fost imprumutat la Steaua. Pentru echipa "ros-albastra", Bourceanu a evoluat in 134 de meciuri, a marcat patru goluri si a dat 26 de pase de gol.

Rusescu a evoluat pentru Steaua din vara anului 2011, de unde a plecat la FC Sevilla, echipa care l-a imprumutat apoi la formatia stelista in septembrie 2014. Rusescu a jucat in 123 de meciuri pentru Steaua, a inscris de 54 de ori si a oferit 21 de assist-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.