Sport 28 Mai 2015 12:54
Formatia FC Sevilla a castigat Liga Europa pentru a doua oara consecutiv si a patra oara in istoria sa, dupa ce a invins, miercuri seara, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Dnepr Dnepropetrovsk, la care Alexandru Vlad a fost rezerva, in finala competitiei de pe stadionul National din Varsovia.

Pentru FC Sevilla au marcat Grzegorz Krychowiak '28 si Carlos Bacca '31, '73, iar pentru Dnepr a inscris Nikola Kalinici '7 si Ruslan Rotan '44.
Dnepr Dnepropetrovsk: Boiko - Fedetki, Douglas, Seberiasko, Leo Matos - Kankava (Sakov '85), Fedorciuk (Bezus '68) - Matheus, Rotan, Konoplianka - Kalinici (Selezniov '78). Antrenor: Miron Markevici.

FC Sevilla: Rico - Aleix Vidal, Daniel Carrico, Kolodziejczak, Tremoulinas - Mbia, Krychowiak - Reyes (Coke '59), Banega (Iborra '87), Vitolo - Bacca (Gameiro '82). Antrenor: Unai Emey. Fundasul Alexandru Vlad a fost pe banca de rezerve la Dnepr Dnepropetrovsk.

Cartonase galbene: Kankava '17, Kalinici '45+2, Bezus '70, Rotan '75, Leo Matos '83 / Daniel Carrico '62, Bacca '74.

Meciul a fost arbitrat de englezul Martin Atkinson, ajutat la cele doua linii de compatriotii sai Michael Mullarkey si Stephen Child. Rezerva a fost cehul Pavel Kralovec, iar asistenti suplimentari englezii Anthony Taylor si Andre Marriner. Rezerva pentru asistent a fost tot un englez, Jake Collin.

In minutul 87, Matheus a fost scos pe targa, dupa ce s-a prabusit pe teren fara sa fi fost lovit de vreun adversar. In momentul in care a fost scos de pe teren pe targa, spectatorii de pe stadionul National au aplaudat. Matheus nu a mai revenit pe teren, iar Dnepr, care efectuase toate cele trei schimbari, a incheiat meciul in 10 jucatori, scrie MEDIAFAX.

FC Sevilla are acum patru trofee ale Ligii Europa in palmares: 2005/2006, 2006/2007, 2013/2014 si 2014/2015, devenind cea mai titrata echipa a acestei competitii. In sezonul viitor, FC Sevilla va evolua direct in grupele Ligii Campionilor, Spania urmand sa aiba cinci echipe in principala competitie intercluburi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.