Sport 22 Mai 2015 13:48
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, vineri, ca echipa CFR Cluj sa primeasca inapoi cele 24 de puncte cu care fusese penalizata de catre Comisia de Disciplina a FRF, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul gruparii ardelene.

La 4 februarie, Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotararilor Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL), in speta neachitarea datoriilor catre cinci fotbalisti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si scaderea a cate patru puncte pentru fiecare dosar, 24 de puncte in total. Cei cinci jucatori sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculet, Ioan Hora si Vasile Maftei, cu mentiunea ca ultimul a avut doua dosare deschise la CNSL.

Comisia de Recurs a FRF a respins, la 20 februarie, memoriul gruparii CFR Cluj, mentinand sanctiunea cu 24 de puncte de penalizare dictata de Comisia de Disciplina, iar gruparea ardeleana a atacat decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, scrie MEDIAFAX. Astfel, CFR Cluj, care ocupa locul 2 in clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte, a ajuns pe ultimul la inceputul returului. In urma deciziei TAS, CFR Cluj are, inaintea etapei a XXXII-a, 54 de puncte si a urcat pe locul 3 in ierarhia Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.